Днешният ден ще зарадва една от зодиите финансово, друга ще бъде

...
Днешният ден ще зарадва една от зодиите финансово, друга ще бъде
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Днешният ден ще зарадва една от зодиите финансово, друга ще бъде нараснала в службата, а трета ще изненада приятно любимия си човек.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
Днес ще бъдете изумителен целител за своя обичан човек. Никакъв доктор и нито едно лекарство няма да могат да му оказват помощ по този начин ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък положителната и ласкава дума напряко ще стане панацея. Почувствайте се като положителния лекар Охболи...

Телец

Може да не започнете с нужния възторг сутринта, само че с напредването на деня, настроението ви ще се увеличи. Днес даже може да имате непредвиден шанс, което мощно ще ви изненада, написа

Близнаци

Всичко ново и извънредно в този момент елементарно притегля Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае какъв брой в тези посоки, които смятъе за най-важни, а и ползите Ви напълно ненадейно може да се реалокират в друга повърхност. Любопитството и желанието Ви да поддържате връзка евентуално ще вземат връх над душевните Ви прекарвания и на практика устреми. Независимо от това, че денят способства за разнообразни контакти, запознанствата от това време в следствие може да се окажат не по този начин дълготрайни, както сте се надявали.
 

Рак

През този ден за Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да се убеди в това, че всичко при вас е хубаво, вярно, и се стремите към бтдещето със същия интензитет, както преди. На него все ще му се коства, че нещо неуловимо се е трансформирало и в този момент тласка нещата на назад.
 

Лъв

Вашите остарели и правилни другари желаят, довечера да прекарате времето с тях. За страдание на Вас ще Ви се желае да приемете друго, доста примамливо предложение в безусловно нова и забавна компания. Единственият метод да убиете с един изстрел два заека е, да си отделите повече време и сили, с цел да съумеете и тук и там. Ще съумеете ли да се справите с това? Разбира се! Нима има място за подозрение?
 

Дева

Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто желае да се покаже. Имате хрумвания и въодушевени препоръки, които сте подготвени да споделите с всеки, който е подготвен да Ви изслуша, даже и сами да не осъзнавате това. Засегнете тематиката, която сте избягвали до този миг заради боязън да не бъде неправилно разбрано това, което мислите. Сега ще кажете допустимо най-точните думи и неловкостта, от която сте се страхували, ще се трансформира за почтена за почитание почтеност.
 

Везни

Вашият обичан човек е и Вашия най-хубав другар. А с изключение на него имате и още доста, доста другари. Звездите Ви поучават през днешния ден да си поиграете с него на котка и мишка - просто по този начин - от ловна пристрастеност. След това му се усмихнете и се постарайте да живеете заедно. Това единствено би ви направило още по-близки.
 

Скорпион

Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или най-малко да Ви даде някакъв потребен съвет. Отношенията с обичания човек ще станат по-хладни. Днес сте заети единствено и само със своите проблеми, а Вашата „ половинка ” ще се държи като непряк човек. При това денят ще се окаже извънредно удобен за креативна активност и у доста от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят непредвидени гении. Денят ще бъде обвързван с огромни триумфи на новото занятие.
 

Стрелец

Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане в случай че... ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.
 

Козирог

Днес ще Ви осени озарение или ще Ви стане известна някаква служебна информация. Възползвайте се от това мъдро. Тази информация може да окаже доста въздействие на плана, в които сте ангажирани, и която ще Ви трансформира от бег-вокал в същинска суперзвезда. Готови ли сте за светлината на прожекторите. Задръжте това, което знаете, още няколко дни, и подтиснете изкушението с един скок да изпреварите съперниците. В края на крайщата, от къде знаете, че и те не разполагат със същата информация?...
 

Водолей

Позитивните трендове последователно набират сили, по тази причина по-рано от обяд не би трябвало да стартирате да се занимавате с дейна активност. Не се опасявайте! Ще съумеете да се справите с всичко запланувано, дори и да не започнете да действате от рано сутринта. Възможностите Ви ще се усилят доста, с помощта на съидейници и остарели другари, които ненадейно ще припомнят за себе си.. Вероятни са разногласия с по-възрастни родственици, само че до спорове няма да се стигне, или най-малко това няма да стане, с помощта на Вас. Дипломатическият гений на Водолеите през днешния ден ще откри почтено приложение.
 

Риби

Днес Вашият обичан човек интензивно ще Ви пречи да достигнете задачите, които сте си сложили. При него това ще се получи инцидентно и непреднамерено. Постарайте се да му посочите грешките, а това може доста видимо да промени събитията в позитивна за Вашия тандем посока.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР